Кућа Добрих Вести

Login

Производња наочара од дрвета

Оцените овај чланак
(1 Глас)

EPIZODADADAERERERERУ новој епизоди подкаста Појачало Иван Минић разговара са Истоком Радовановим, дипломираним правником који се, пратећи свој предузетнички дух, упустио у производњу наочара од дрвета.

 

Овај посао га је навео да оде у Кину, упозна потпуно другачију културу пословања, опроба се у маркетингу на њиховом тржишту али и производе на крају донесе у Србију.

 

Исток се сусрео са гомилом изазова из којих је понео одређене поуке. Његов први бренд Праy – производња дрвених наочара, иако је обећавао, постао је жртва мањка менаџерског искуства. Али, Исток није одустајао. Амбиција га је одвела до далеке Кине где је, након низа перипетија, направио реорганизацију, прикупио нова знања и покренуо нови бренд East.

 

Паралелно, Исток се бави маркетингом за Технички ремонт Братунац у војној индустрији, а за Појачало говори о свом пословном путу и проблемима са којима се сусретао наглашавајући да је главна лекција коју је научио то да предузетништво не може бити успешно без доброг маркетинга.

 

Погледајте епизоду ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Појачало


Последњи пут измењено среда, 10 април 2019 15:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија