Кућа Добрих Вести

Login

Радионица о писању пројеката и бизнис плана

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kongresedukacija8989898Конгресни едукативни центар и Омладински креативни центар вас позивају на радионицу о писању пројеката, намењену активистима организација цивилног друштва.



Циљ радионице је оснаживање капацитета организација цивилног друштва са жељом да чланови организација стекну потребна знања како би дали већи допринос заједници у областима којима се они баве.

На радионици могу узети учешће сви који желе да напишу пројекат за своју организацију или неформалну групу, као и сви они који нису чланови неке организације, али желе да стекну знање о писању пројеката.


Ако имате идеје и жељу да нешто промените у свом окружењу или друштву, али вам недостаје знање у вези писања пројеката пријавите се на ову радионицу. :)

Предавач је Никола Срдић, оснивач Омладинског креативног центра, директор Центра за одрживи развој и зелену економију,.који се још у студентским данима бавио друштвеним активизмом и то као председник Уније студената ФТН и председник Студентске уније Србије.


Током свог ангажмана у сектору цивилног друштва написао је и реализовао на десетине успешних пројеката, од локалних, покрајинских и републичких, па све до ЕУ пројеката.


Имамо најбољу особу за најбољу радионицу о писању пројеката у граду. :)

Пријаве се шаљу путем OВОГ линка.


Учешће је бесплатно, али је број места ограничен.


Пријаве се затварају 18.07.2019. у 23:59 или пре тога ако се попуне сва места.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 08 јул 2019 12:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија