Кућа Добрих Вести

Login

We founders meetup #3: бизнис, стартап инвестиције или кредити?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

starptaslusdfdfdfdДа ли долазиш у четвртак на нови, трећи у низу Мeetup из серијала WЕ founders - Бизнис или Стартап и то на тему Инвестиције или кредити?

 

Желиш да чујеш више о разликама у проналажењу пословних анђела, почетног капитала за раст од VC фондова и аплицирања за кредит у банци? Занима те како то утиче на креирање бизнис модела и грађење „лифестyле" бизниса и скалабиланог стартапа? Припреми своја питања на време, јер ћеш имати прилику да добијеш одговоре на лицу места од наше две фантастичне говорнице.

 

Гошће и гости на овом описаће своје различите праксе и вештине на путу ка одрживости, расту и скалабилности стартапа односно бизниса. Конкретно, постоје значајне разлике у проналажењу пословних анђела, почетног капитала за раст од VC фондова и аплицирања за кредит у банци. То подразумева креирање два сасвим различита бизнис модела, јер одлука о томе који капитал је потребан зависи управо од тога да ли градите „лајфстајл бизнис“ или „скалабилан стартап“.

 

Следећег четвртка имаћемо то задовољство да угостимо две успешне жене, од којих је једна Тијана Рацков и то на добро познатој адреси у Македонској 21 од 18 часова.

 

Тијана Рацков је лидер у области стратешке продаје, маркетинга и пословања. До сада је имала прилике да операционализује преко 6 ИТ старапа и реконструише 4 вече организације у циљу боље ефикасности и фокусираности на продају. Тијана је стручњак за процес стварање прихода и изградњу тимова за стварање прихода.

 

Усудите се да постанете још боље лидерке и лидери, придружи се WЕ founders заједници која се месечно окупља преко Meetupa и наставља да расте и онлајн.

 

Више детаља можеш прочитати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 02 август 2019 14:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија