Кућа Добрих Вести

Login

Брансон тражи нове раднике у комшилику

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bransonpusledfdfdfКомпанија Virgin Pulse Bosnia, у власништву британског милијардера Ричарда Брансона, шири капацитете.

 

Компанија је објавила да ће удвостручити свој радни простор у Тузли на 2.300 метара квадратих, те да ће запослити још 15+ софтверских инжењера, пише Manager.ba.

 

Производ Virgin Pulseа представља јединствену и иновативну дигиталну платформу коју користе компаније и корпорације из разних индустрија у циљу промовисања здравих животних навика међу својим запосленима.

 

Платформа која је конципирана и развијана у Тузли се користи широм света, а међу клијентима се налази и 10 посто компанија са листе Фортуне 500 најуспешнијих глобалних компанија.

 

Користећи њихов производ, запослени се охрабрују и награђују за вођење здравог животног стила, што подразумева увођење физичких активности у дневну рутину, усвајање здравих навика у исхрани и одржавање квалитетне друштвене интеракције међу колегама.

 

Из Virgin Pulsea су раније казали да намеравају у наредних неколико година да буду једна од водећих компанија у ИТ сектору, не само у Босни и Херцеговини, већ и у целом региону.

 

Подсетимо, Брансон је раније преузео тузланску фирму Пиксел Интерацтиве која је запошљавала око 100 младих и образованих људи, и која је тиме постала дио Виргин групације, па је променила име у Virgin Pulse Bosnia.

 

Извор: Manager.ba


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија