Кућа Добрих Вести

Login

У сусрет новом мултиконгресу "Serbian Visions”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

serbianvisions3434dfdfdfНемачко-српска привредна комора (АХК Србија) организује конференцију за медије поводом предстојећег мултиконгреса "Serbian Visions” и конференције "Западни Балкан и немачка привреда".

 

Биће речи и о предстојећој конференцији "Западни Балкан и немачка привреда: Инвестиције - Добављачке иницијативе – Мобилност" коју АХК Србија, под покровитељством Министарства привреде и енергетике СР Немачке, организује у сарадњи са Одбором немачке привреде за источну Европу – Источноевропска асоцијација немачке привреде (ОА), а током које ће немачки привредници и стручњаци из Србије и земаља Западног Балкана разговарати о немачким иницијативама, економском развоју, новим условима и ефектима немачког Закона о усељавању стручне радне снаге из земаља ван ЕУ, као и о демографским изазовима у Србији.

 

Присутнима ће се обратити: Директор Немачко-српске привредне коморе Мартин Кнап, директор Сектора за стратешке анализе, аналитику, услуге, сервисе и пакете производа ПКС Михаило Весовић.

 

Конференција за медије ће се одржати 20. новембра у 10 часова у Прес центру УНС-а.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 19 новембар 2019 10:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија