Кућа Добрих Вести

Login

„Будите одважни“ - нова акција подршке омладинском предузетништву

Оцените овај чланак
(3 гласова)

oladinskopreudzaenistv9u97979Секција за младе предузетнике Привредне коморе Србије (ПКС) покренула је акцију „Будите одважни“ чији је циљ да охрабри младе предузетнике и представнике стартапа да унапреде своје пословање, као и да мотивише све оне које имају бизнис идеју да је реализују и преточе у добар посао.

 

Иницијатива подразумева да млади до 35 година старости представе свој бизнис план уз образлoжење шта их је покренуло да почну сопствени посао, какви су им циљеви, будући планови и стратегије. Сви заинтересовани своје идеје могу послати до 30. новембра на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Почетком децембра биће изабрани најбољи - један предузетник који тек покреће посао и један стартап који послује мање од две године. Они ће добити менторску и саветодавну подршку, бесплатан онлајн продајни простор и банере на порталу Jolly Woman који има 100 000 посета месечно, као подршку за израду сајта.

 

„За свега неколико месеци од оснивања Секције за младе предузетнике ПКС придружио нам се велики број чланова, и сваки дан их је све више. Фокусирани смо на подршку и подстицаје младима да након завршетка формалног образовања започињу сопствени посао. На овај начин отварају се нова радна места, млади остају у својој земљи, што је заједнички циљ свих нас“, истакла је Бранислава Симанић, директорка Сектора предузетништва ПКС. Позвала је младе да се прикључе иницијативи „Будитe одважни“ и представе своје идеје и планове.

 

Ово је прва у низу иницијатива Секције за младе предузетнике ПКС, у наредном периоду планирамо да организујемо Самит младих Србије, као и велики број других активности које ће подржати младе људе у намери да се баве предузетништвом, додала је Симанић.

 

Позив колегама да се прикључе акцији „Будите одважни“ стиже и од предузетницa Јоване Шипчић и Настасије Живановић, председнице и потпредседнице Секције за омладинско предузетништво ПКС.

 

„Подршка младима је изузетно значајна, у то сам сигурна јер сам и сама од своје 19. године, скоро деценију, предузетник. Задовољство ми је што ћемо заједно имати прилику да радимо на економском оснаживању младих, едукацији, умрежавању предузетника у Србији и региону, као и да их подстичемо да развијају своје бизнисе“, поручила је Шипчић, која је и власница бренда Jolly Woman.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 09 октобар 2021 18:53

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија