A+ A A-

КОНКУРЕНЦИЈА: За награду „Цвет успеха за жену змаја“ у трци 26 предузетница

Оцените овај чланак
(2 гласова)

CvetuspseheheheaУдружење пословних жена Србије ће по шеснаести пут доделити награду Цвет успеха за жену змаја најбољим предузетницама у Србији. У конкуренцији за награду је 26 предузетница из целе Србије, а имена награђених ће бити саопштена на свечаности 9. новембра у оквиру церемоније доделе признања.

 

Признања се додељују за Извозно оријентисану фирму и Успешан пословни модел, а комисија задржава право да осим у овим основним категоријама, додели и специјална признања за посебан допринос промоцији женског предузетништва у областима у којима су постигнути одлични резултати. Награда представља јединствени подстицај пословним женама које се храбро боре са свим препрекама у бизнису, а уједно доприноси и њиховој афирмацији. У претходних петнаест година на овом догађају је промовисано више од 500 жена, а њих 151 је добило награде и признања.

 

Такође, у оквиру манифестације Цвет успеха за жену змаја, пету годину заредом ће бити додељено и признање Родно најсензитивнија компанија. Ово је признање великим компанијама које у свом пословању примењују стратегије родне сензитивности и друштвено одговорног пословања, принципе оснаживања жена Агенције за родну равноправност Уједињених нација (УН Њомен), које су пружиле најбољи модел укључивања жена у ланце добављача.

 

Ове године, по први пут на Цвету успеха за жену змаја, доделиће се специјално признање – награда за предузетнице које успешно примењују интелектуалну својину WIPO IP Enterprise Medal за 2022. Конкурс организује Удружење пословних жена Србије у сарадњи са Заводом за интелектуалну својину, а под покровитељством Светске организације за интелектуалну својину (WIPO).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 07 октобар 2022 12:30

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани