Кућа Добрих Вести

Login

Позив грађанима на бесплатан семинар о стамбеним кредитима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

stambenikreditiБЕОГРАД - Национална корпорација за осигурање стамбених кредита (НКОСК) позвала је све заинтересоване грађане да 30. марта у Београду дођу на први едукативни семинар на тему "Испуни свој сан, купи стан", на коме ће моћи да добију све информације о куповини стана на кредит.

Идеја је да своје дугогодишње искуство у реализацији више од 80.000 стамбених кредита НКОСК стави на располагање свима онима који желе да подизањем стамбеног кредита реше своје стамбено питање.
Посетиоци ових бесплатних семинара ће добити одговоре на питања у вези са процедуром за куповину стана, уз коришћење стамбеног кредита и упознаће се са ризицима који постоје и приликом куповине стана и током целокупног периода отплате кредита.

Семинари сваке последње суботе у месецу

Семинаре ће, сваке последње суботе у месецу, држати в.д. директора Националне корпорације Саша Јовановић.
Семинар ће бити одржан у згради Министарства финансија и привреде у Булевару краља Александра 15, у 10 часова.
Грађани би требало да се што пре пријаве јер је број места је ограничен, и то на телефон 011/3817902 или мејлом на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 март 2013 12:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија