Кућа Добрих Вести

Login

Компанија „Canon“ освојила четири признања

Оцените овај чланак
(3 гласова)

canonnnnnnБЕОГРАД – Компанија „Canon“ освојила је четири признања на додели престижних награда једног од водећих новинских и сниматељских удружења на свету TIPA Awards 2014 (Technical Image Press Association) освоји о четири признања.

Награде се издвајају за најиновативније фотографске производе представљене у протеклих годину дана.
У 2014. години „Canon“ је још једном похваљен за техничке иновације у свом комплетном портфолију и додељена су му признања за:
- најбољи напредни DSLR: Canon EOS 70D
- најбољи напредни компактни фотоапарат: Canon PowerShot G1 X Mark II
- најбољи професионални DSLR објектив: Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x
- најбоља иновација у слици: Canon Dual Pixel CMOS AF

Велика нам је част да од организације TIPA још једном примимо ова признања, која јасно истичу усмереност “Canona” ка изузетном квалитету и иновативности код свих производних линија”, изјавио је Стивен Маршал, директор маркетинга у компанији „Canon Europe“
„Тежимо да померимо границе могућег у слици и стално сами себи постављамо нове изазове да бисмо нашој заједници фотографа – од аматера до професионалаца – понудили најбоље производе за њихове потребе. Признања која нам је данас доделила ТIPA поново показују колико смо у томе успешни.“
“Canon Europe” обухвата регионалне послове продаје и маркетинга за корпорацију Цанон, са представништвима у 116 земаља и преко 11.000 запослених у Европи, на Блиском Истоку и Африци (ЕМЕА).
Основан је 1937. са јасним циљем да апарат врхунског квалитета учини доступним потрошачима, а “Canon” неуморна пасија за Power of Image (моћ слике) од тада је раширила “Canon” технологију на бројна тржишта и довела “Canon” на место водећег у свету по питању како потрошачких тако и пословних решења на пољу фотографије.

Живети и радити заједно за опште добро

Његова решења обухватају производе од дигиталних компактних и СЛР камера, преко објектива за професионално снимање и преносивих X-ray (рентгенски зраци) машина до мултифункционалних и штампача за продукцију, а све то употпуњено низом услуга са додатном вредношћу.
“Canon” много улаже у истраживање и развој, не би ли дошао до најпотпунијих и најиновативнијих производа и услуга које би задовољиле креативне потребе потрошача. Од фотографа-аматера, до штампарских предузећа, „Canon“ чини да сваки потрошач разуме њихову споствену страст за фотографијом.
У компанији “Canon” верују да је разумевање потреба друштва и околине саставни део добре пословне праксе. Ово је и део њихове корпоративне филозофије Kyosei ‘Живети и радити заједно за опште добро’.
Опширније инфрормације о „Canon Europe“ доступне су ОВДЕ

Додатне информације о „Canon“ представништву у Србији потражите ОВДЕ

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 24 април 2014 15:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија