Кућа Добрих Вести

Login

Сутра почиње Belgrade Venture Forum

Оцените овај чланак
(3 гласова)

BgVF201444444БЕОГРАД – Трећи инвестициони и иновациони форум Belgrade Venture Forum почеће сутра у Београду уз учешће око 50 инвеститора који управљају фондовима вредним више од милијарду евра.


Инвеститори који долазе на Форум, осим што ће својим знањем и искуством помагати развој предузетништва у Србији, спремни су да инвестирају од 25.000 до више милиона евра по компанији.


Форум ће се одржати под слоганом „Innovations For The World“, бити одржан у хотелу „Метропо Палас“ од 5. до 7. новембра. На овом догађају поред 33 иновативна инвестициона пројекта, представиће се и неке од најбољих домаћих и иностраних компанија. Тако ће се једни поред других наћи и светски гиганти као што су „Microsoft“, „Samsung“, IBM, „Erste banka“, „Coca-Cola“, „Nestle“ ili „Regus“, али и домаће компаније које препознају значај иновација и предузетништва, као што су „Бамби“, SBB, StartLabs акцелератор, Подрум Панајатовић, Нинамедија и други.


Сви заједно ће дочекати преко 50 инвеститора и говорника из целог света, и за више од 400 учесника одржати 11 презентација, шест међународних панела и четири практичне радионице на којима ће домаћи предузетници добити велики број савета и практичне помоћи да унапреде своје компаније.


Значај Belgrade Venture Foruma су препознале и стране и домаће институције, као што су немачки GIZ и амбасада САД, као и Министарство привреде, Привредна комора Србије, Национална агенција за регионални развој, Српска асоцијација менаџера и други.
Свечано отварање Форума предвиђено је у 12 часова а како је најављено Форум би требало да отвори министар пвиреде Жељко Сертић.


Детаљне информације о самом догађају могу се пронаћи на званичном сајту Belgrade Venture Foruma.

 

Кућа добрих вести испратила је и прошлогодишњи Belgrade Venture Forum а више о томе погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 04 новембар 2014 21:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија