Кућа Добрих Вести

Login

"Обрадујте ваш дом“ на Београдском сајму

Оцените овај чланак
(3 гласова)

namestajjjjjjБЕОГРАД – Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације и Међународна изложба машина, алата и репроматеријала за дрвну индустрију биће одржани од 10. до 16. новембра на Београдском сајму.


На сајму ће учествовати око 300 домаћих и страних излагача, од којих 100 долази из 15 земаља – Аустрија, Немачка, Италија, Чешка, Турска, Пољска, Грчка, Кина, Руминија, Бугарска, БиХ, Македонија, Словенија, Хрватска и Црна Гора.


Дрвна индустрија је једна од перспективних привредних грана наше земље, са дугом традицијом, сопственом сировинском базом и квалификованом радном снагом.


Неки од излагача су – Тахировић, Атлас, Далас, Матис, Радовић, Ентеријер, Chigo Contract, Maxi Meble – BPW, Zepter, Kvadra, Arti San, Mercis, Boreal, Home centar, Eurocolor, Inko Home Art, 4M, On-Em mobl štof, Dasa, Dalas kompany, Mahagoni Deko, Bernarda, Catra, Biesse, Homag group, Inter Holz Balkan.


Београдски Салон намештаја је право место за све оне који планирају куповину намештаја. Избор је највећи, све на једном месту, сајамска понуда подразумева низ погодности, значајне попусте који се крећу и до 40 одсто, одложено плаћање, каталошку и онлајн продају, куповини по поруџбини.
Присутним пословним људима, посетиоцима којих се очекује око 70.000 биће представљена изузетна палета производа савременог дизајна, различитих стилова и намена.


Видећемо најновије серије домаћег и увозног гарнитурног и командног намештаја, производе који својим квалитетом у потпуности задовољавају целокупне потребе за уређење животног простора, модерним и функционалним намештајем, као и декоративне елементе који ће амбијент дома учинити пријатним и онаквим каквом тежи свака породица. 

 

Нису заборављени ни купци заинтересовани за намештај који је намењен опремању јавних објеката, пословног простора-канцеларија, угоститељских објеката. Треба нагласити да су хале по праивлу испуњене до последњег квадрата најразличитијим експонатима.


Пратећа манифестација биће националне изложбе Словеније и Хрватске, као и изложба дизајна чији су учесници факултети, стручне школе, Шумарски факултет, ТСС Дрво арт, УЛУПУДС и удружења која се баве едукацијом дизајнера, а намењена је повезивању и успостављању сарадње младих талената са произвођачима и привредом.


Најуспешнијим излагачима биће додељене и традиционалне награде Београдског сајма „Златни кључ“ и „Диплома“ у девет категорија, као и награде дизајнерима.


Сајам намештаја који се ове године одржава под мотом "Обрадујте ваш дом" се одржава у шест хала Београдског сајма. Радно време сајма биће од 10 до 20 часова, осим у недељу, 16. Новембра када ће сајам радити до 18 часова.


Цена појединачне улазнице је 300 динара, за колективне посете 200 док је паркинг 100 динара на сат.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 07 новембар 2014 23:17
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија