Кућа Добрих Вести

Login

Нови конкурс „Покрени се за посао“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

pokreniseeeeeeБЕОГРАД - Покренут је шести циклус националног конкурса "Покрени се за посао", који се организује захваљујући подршци компаније "Филип Морис", те свако ко је заинтересован за покретање малих и породичних предузећа може да се пријави.


Конкурс је отворен до 31. јануара 2015. године и свим грађанима омогућава да добрим и креативним предузетничким идејама покрену или унапреде сопствени мали бизнис.


У протеклих пет година, захваљујући програму "Покрени се за посао" покренуто је 385 малих и породичних предузећа чиме је омогућено запослење за више од 1.300 људи.


Кроз тај програм додељују се бесповратна средства за куповину опреме неопходне за покретање или унапређење сопственог бизниса.


Осим тога, корисницима је на располагању велики број обука, као и саветодавна помоћ економских стручњака који ће их упутити у основе малог предузетништва.


Конкурс је отворен до 31. јануара 2015. године, а детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања и сам формулар пријаве за конкурс може се пронаћи на сајту www.pokrenisezaposao.rs

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 14 новембар 2014 23:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија