Кућа Добрих Вести

Login

Креирање успеха – бесплатни тренинг за лично усавршавање

Оцените овај чланак
(2 гласова)

uspehБЕОГРАД – У Дому културе Студентски град, у уторак, 16. децембра, биће одржан још један тренинг Креирање успеха намењен свим особама која желе да побољшају своју ефикасност и остваре свој потенцијал.

 

 

Присуство је бесплатно.


Креирање успеха је програм за лично и професионално усавршавање, чији је циљ да омогући полазницима остваривање сопственог потенцијала и преузимање одговорности за свој живот и одлуке, објавио је портал Organvlasti.com.



Концепт Креирање успеха направљен је синтезом знања из модерних пословних вештина, коучинга и ХР-а, а тренинзи су конципирани тако, да поред теоријског знања кроз практичне активности полазници стекну примењиве вештине.


Шта очекује полазнике курса?


Како најављују организатори, на првом месту дефинисање сопственог појма успеха, формулисање животних циљева на прави начин, и ослобађање осећаја потпуне зависности од спољних фактора.


По утисцима учесника, једна од највреднијих ствари на овом курсу, је буђење свести да сами креирамо свој живот и степен успеха, као и повећање самопоуздања.


Овај програм постоји у Србији већ четири године, а до сада је на бесплатних тренинзима присуствовало преко 1100 учесника, о чему најбоље говоре њихова искуства.

 


Петочасовни тренинг је потпуно бесплатан, а могу му присуствовати сви који се пријаве на сајту.


О предавачу и тиму информишите се овде.


Радионица се одржава од 17 до 22 часа.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 децембар 2014 11:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија