A+ A A-

Награда „Ауреа“ за инвестицију године

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aureaaaaБЕОГРАД - Жири за доделу награде „Ауреа 2015“ за инвестицију године позвао је привреднике и јавност да гласају за идеју коју процене као најбољу - преточену у најинспиративнији пројекат. 

 

Гласање траје до 18. марта, а 25. марта ће на свечаној церемонији поред главне награде за инвестицију године бити додељена и два специјална признања: за иновативност и друштвену корисност.


Компанијама које су у претходних дванаест месеци реализовала најиновативнији, друштвено корисни и финансијски исплатив пројекат у Србији додељује се награда „Ауреа“ од 2009. године.

 Привредна комора Србије (ПКС) објавила је да подржава награду за инвестицију године, као и друге активности које доприносе промоцији инвестиција и подизању квалитета инвестиционе климе у земљи.


Жири који ове године чине: мр Наташа Кецман, директорка Центра за услуге и посредовање у Привредној комори Србије, др Дејан Ерић из Института економских наука, Маринко Укропина, директор СГС Београд, др Војин Шенк, професор Факултета техничких наука у Новом Саду, Душан Томић, партнер у КПМГ и Владимир Медан, професор Београдске банкарске академије, одлучиће о добитнику награде, али ће при избору узети у обзир гласове привредника и јавности.

 

Финалисти овогодишњег избора за награду „Ауреа 2015“ су:


- Naftachem – Постројење за адитивирање горива
- Truck Track – Софтвер за управљање радом транспортних фирми
- Уређај за уништавање амброзије
- Feplo – Фабрика водоотпорних ЕКО грађевинских плоча
- Tigar Tyres – Фабрика гума Биг Тигар
- Женски центар Ужице – Рециклажни центар текстила
- Meter&Control - IDIS интероперабилна бројила електричне енергије
- StartLabs – Технолошки акцелератор за развој ИТ предузетништва


Жири је позвао представнике привреде и јавности да на званичној страници награде www.aurea.rs гласају за идеју за коју процене да је преточена у најинспиративнији пројекат. 



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 16 март 2015 22:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани