Кућа Добрих Вести

Login

Отворен конкурс за ЕY Предузетника године 2015

Оцените овај чланак
(5 гласова)

trofejjkkkБЕОГРАД - Ревизорско – консултантска компанија ЕY (Ernst & Young) по четврти пут је отвoрила конкурс за програм ЕY Предузетник године који ће трајати до 15. новембра 2015. године, док ће свечано проглашење националног победника бити одржано у фебруару 2016. године.


Победник националног конкурса у Србији ће и овај пут, заједно са победницима из земаља широм света, конкурисати за признање ЕY Светски предузетник године и присуствовати свечаној церемонији у Монте Карлу у јуну 2016. године.


Награда ЕY Предузетник године постоји већ 29 година, а у Србији је први пут установљена 2012. године. Као прва и једина глобална награда овог типа, ЕY Предузетник године додељује се изузетним појединцима који граде и развијају успешне, растуће и динамичне компаније. ЕY Предузетник године организује се у више од 150 градова и готово 60 земаља широм света. Награда ЕY Предузетник године која се по четврти пут додељује у Србији, промовише предузетнички дух и иницијативу и одаје признање људима који су постигли успех својом упорношћу, визијом и иновативношћу.


„Србија има предузетнике који дају изузетан допринос њеној економији и представљају кључан ослонац током процеса њеног развоја. Током четири године колико програм постоји у Србији, одушевиле су нас успешне предузетничке приче које смо имали прилике да чујемо. Оне представљају доказ да у Србији постоји потенцијал, као и то да добре идеје у комбинацији са вредним радом могу довести до успеха. Овим програмом у Србији, желели смо да предузетницима пружимо прилику да искажу свој таленат и стекну признање како у својој земљи, тако и међу колегама из читавог света“, рекао је Стивен Фиш (Stephen Fish) руководећи партнер у компанији ЕY у Србији.


Подршка предузетништву – мисија компаније ЕY


О победнику програма ЕY Предузетник године 2015 одлучиваће независни жири, а њихова одлука засниваће се на кључним факторима као што су предузетнички дух, финансијски показатељи, стратегијско усмерење, присуство на регионалном или међународном тржишту, иновативност и лични интегритет.


Програм ЕY Предузетник године подржан је од стране Министарства привреде Републике Србије, Радио Телевизије Србија, магазин Бизнис и Финансије, пословни портал еКапија.


Национални добитник награде ЕY Предузетник године за 2014. годину, Божо Јанковић, Ентеријер Јанковић д.о.о. представљао је Србију у јуну месецу у Монте Карлу на избору за ЕY Светског Предузетника године.


Подршка предузетништву један је од доприноса компаније ЕY стварању бољег пословног окружења што је уједно и мото компаније. У претходне три године програм је окупио 61 кандидата из двадесет градова Србије, који послују у 10 различитих индустрија. Овим програмом ЕY жели да допринесе афирмацији најбољих српских предузетника и пружи им могућност да стану раме уз раме са најбољима из целог света.


Више информација о програму ЕY Предузетник године можете добити на www.ey.com/rs/eoy

 

ЕY је глобални лидер у ревизорским и пореским услугама, подршци при пословним трансакцијама и пословном саветовању. Широм света, 210 хиљада наших запослених деле наше заједничке вредности као и потпуну посвећеност квалитету. Ми се разликујемо по томе што помажемо нашим запосленима, клијентима и заједницама да остваре свој потенцијал.


ЕY се односи на глобалну организацију фирми чланица Ernst & Young Global Limited, од којих свака представља одвојено правно лице.
Ernst & Young Global Limited је фирма регистрована у Уједињеном Краљевству, која не пружа услуге клијентима. За више информација о нашој организацији, молимо вас да посетите адресу: www.ey.com/rs/eoy


О програму ЕY Предузетник године


ЕY Предузетник годинеТМ (EY Entrepreneur Of The YearTM) је најпрестижнија светска награда за достигнућа у предузетничком бизнису. Овај глобални програм се разликује по томе што промовише предузетнички дух и иницијативу и одаје признање људима који су постигли успех својом визијом, лидерством и иновативношћу. Као прва и једина глобална награда овог типа, ЕY Предузетник годинеТМ спроводи се на регионалном, националном и глобалном нивоу у готово 60 земаља.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 16 септембар 2015 22:24
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија