Кућа Добрих Вести

Login

Конференција: Бесцарински извоз у Америку

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zastavaaaaБЕОГРАД - Привредна комора Србије и Амбасада САД у Београду организују сутра са почетком у 11 часова конференцију "Бесцарински извоз у Америку – Све о ГСП систему" са циљем упознавања привредника са погодностима извоза робе и услуга из Србије на америчко тржиште.


Скуп ће отворити Вељко Јовановић, саветник председника Привредне коморе Србије и Џереми Лонг, шеф Економског одељења Амбасаде САД у Београду.


Едукативне презентације на конференцији обухватиће генерални преглед и објашњење америчког ГСП програма, предлоге за повећање извоза из Србије коришћењем тог програма, као и потребну документацију и процедуре за извоз. Биће представљени успешни примери српских фирми извозника у САД, по ГСП програму, као и сугестије и савети за успешан наступ на америчко тржиште.

 

Скуп се одржава у Привредној комори Србије, у Ресавској 15.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 24 јануар 2016 14:38
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија