Кућа Добрих Вести

Login

Научно-технолошки парк Београд објавио други конкурс за развојне компаније

Оцените овај чланак
(1 Глас)

objekat6555БЕОГРАД - Научно-технолошки парк Београд расписује други јавни позив технолошко-развојним компанијама за чланство. НТП Београд нуди компанијама-чланицама сет инфраструктурних и стручних услуга у циљу њиховог убрзаног раста и развоја.


Позив је намењен микро, малим и средњим предузећима која се баве развојем нових производа/процеса/услуга, као и великим предузећима која желе да лоцирају своја I&R одељења у НТП Београд. Позив је отворен до попуњавања просторних капацитета НТП Београд, а прва евалуација ће се вршити за пријаве пристигле до 15. априла 2016. године.

 

 

Пријаве се могу вршити писаним или електронским путем преко ОВОГ линка.

 

Текст јавног позива и сва потребна документа можете наћи ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 31 март 2016 23:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија