Кућа Добрих Вести

Login

„Како паметно штедети у Србији“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

stednjapametБЕОГРАД – Оснивачи Фејсбук странице „Паметња штедња“ организују 23. јуна у Дому омладине догађај „Како паметно штедети у Србији“ са почетком у 18 часова.


Улаз на догађај је слободан, а идеја је да се сви људи који живе у Србији или планирају живот у овој земљи информишу о најдоступнијим оптималним начинима за осигурање своје финансијске будућности.


Добродошлицу посетиоцима ће пожелети Часлав Манчић, директор “Training Srbija” који ће говорити о улози штедње у развоју финансијске интелигенције као и Данило Вуксановић, директор КомБанк новчаног фонда који ће говорити о инвестиционим фондовима и штедњи за 21 век.


Милић Ђоковић, Председник надзорног одбора "Кластера некретнина Србије" и потпрепреседник стручног савета имаће предавање на тему “Паметна куповина непокретности као вид инвестицоне штедње, предности и мане“, а на крају цео догађај заокружиће својим предавањем Кристоф Цетл, генерални директор Grawe осигурања у Србији који ће причати о инвестицији у осигурање као занимљивој алтернативи другим видовим зараде и штедње.


Улаз на догађај је слободан, а идеја је да се сви људи који живе у Србији или планирају живот у овој земљи информишу о најдоступнијим оптималним начинима за осигурање своје финансијске будућности.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 08 јун 2016 20:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија