A+ A A-

Признање за кампање компанији Гранд Пром

Оцените овај чланак
(1 Глас)

koverteБЕОГРАД - И ове године кампање Гранд Пром компаније нашле су се међу најбољим маркетиншким кампањама у 2016. години, освојивши седам признања недавно одржаној свечаности најстаријег националног струковног удружења, УЕПС-а, које је обележило 56 година постојања.


Гранд Пром, као део стратешког подручја кафа Атлантик Групе, освојио је седам награда, од којих једну златнуза кампању Гранд Black ‘n’ Easy Amsterdam Trip (агенција Idea Plus Communications) у категорији интернет маркетинг кампања,три сребрна признања: Barcaffeза сајамски наступ на Coffee Festu (Idea Plus Communications), Гранд Арома за поклон сет у категорији амбалажа производа и индустријски дизајн (агенција Сребрн Туш) и Гранд кафа Голд – Новогодишња кампања у категорији промотивна интегрисана кампања за безалкохолна пића (агенција ФЦБ Афирма).

 

Компанија је добила и три бронзана признања: Гранд кафа Голд у категорији укупно интернет присуство (ФЦБ Афирма),Гранд кафа Голд – Дан комшија микро сајт (ФЦБ Афирма) у категорији признање за веб сајт – интернет локацију и Гранд Арома за пројекат Ноћ Ароме (Сребрн Туш) у категорији признање за интернет елемент и апликацију.


„Сваки постигнут успех уједно представља нови изазов. Да би се одржао квалитет рада и постугли резултати потребни су вам људи који су више од пословних сараднка. То су људи који добро познају нас и наше брендове. Поносни смо што су се наше заједничке идеје и ове године нашле у самом врху маркетиншке струке“, изјавио је Андреј Беле, генерални директор за стратешко подручје кафа, Атлантик Групе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани