Кућа Добрих Вести

Login

Куглаши са инвалидитетом за титулу првака

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kuglanje33333БЕОГРАД - Спортски центар „Вождовац“ на Бањици данас ће бити место окупљања куглаша са инвалидитетом који ће се у категоријама оба пола, свих узраста и врста инвалидитета надметати за титулу најбољег у нашем Граду за 2017. годину.


Очекује се учешће више од 100 суграђана са инвалидитетом, из свих делова Београда - чланови бројних клубова и удружења, ученици основних и средњих школа, корисници услуга установа дечије, социјалне и здравствене заштите – који ће се са почетком од 9 сати надметати за медаље и пехаре намењене за најбоље, који ће тиме изборити право да представљају наш Град на предстојећем првенству Србије.


Организатор првенства је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда а његово одржавање је подржао и омогућио Град Београд преко Секретаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту док су значајну помоћ пружили Куглашки савез Србије и организација Црвеног Крста, најавила је општина Звездара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 март 2017 20:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија