Кућа Добрих Вести

Login

Семинар о корпоративном управљању

Оцените овај чланак
(1 Глас)

shema-srpaaaaaaБЕОГРАД - Конференцијски семинар на тему „Добро финансијско и корпоративно управљање – основа стратешког развоја малих и средњих предузећа”, биће одржан данас од 9:30 до 16 часова у Научном и технолошком парку Београд.


Циљ скупа јесте да размотри кључна питања за пословање и развој сектора МСП, пружи власницима и менаџерима малих и средњих предузећа што више информација, као и да укаже на савремене трендове у областима као што су стратешко и пословно планирање, ЕУ и државни програми подршке и унапређење приступа изворима финансирања.


Теме су и процес интернационализације малих и средњих предузећа и улога иновација и ИКТ за унапређење корпоративне ефикасности.


Конференцију, која је својеврсни семинар за мала и средња предузећа, организује консалтинг кућа DAMM Management&Marketing, уз подршку УниКредит банке, Научног и технолошког парка Београд, адвокатског ортачког друштва Kopilović&Kopilović и компанија kompanija ALETHEIA Success, Eurolink Geie, MHT Balkan, VIS Helvetica, SAGEA i GGE Esco.
Научни и технолошки парк Београд налази се у улици Вељка Дугошевића 54.

 

Додатне информације прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 30 мај 2017 00:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија