Кућа Добрих Вести

Login

Новогодишњи концерт Дечје филхармоније

Оцените овај чланак
(2 гласова)

decjafilharmonijaDFБЕОГРАД - Дечја филхармонија традиционалано приређује Новогодишњи гала концерт, а на десетом, јубиларном ће бити представљени највећи хитови из протеклих година, "Десет величанствених".

 

Поред популарне класике на репертоару ће бити и музика из филмских хитова (Star wars, Frozen, Indiana Jones, Пирати са Кариба), али и домаћи препознатљиви поп хитови. Чаролију ће употпунити и оперска певачица Катарина Јовановић, као и дует Јелене Томашевић и Сергеја Ћетковића. најавила је Дечја филхармонија.

 

Дечја филхармонија је јединствен бренд у култури, који је допринео популарисању класичне музике и привлачењу млађе концертне публике. Својим атрактивним, бесплатним концертима на отвореном по градовима Србије и региона (Pop-up concert hall), али и својим легендарним наступом на манифестацији “Ноћ музике" на Ташмајдану пред 10.000 људи у публици и још 5.000 оних који су остали испред, Дечја филхармонија је подстакла традиционалне оркестре да изађу из концертних дворана и приближе се публици.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 новембар 2017 22:28

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија