Кућа Добрих Вести

Login

Изложба „EXPO-RUSSIA SERBIA 2018“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

expopopopopopБЕОГРАД - Од 14. до 16. марта 2018. године у Београду, престоници Републике Србије, одржаће се Пета јубиларна међународна индустријска изложба „EXPO-RUSSIA SERBIA 2018“, као и Пети Београдски бизнис форум.


На петој изложби ће бити представљене различите гране индустрије, као што су грађевинарство, енергетика, технологије за уштеду енергије, индустрија нафте и гаса, машиноградња, металургија, ваздушни и железнички саобраћај, туризам, пољопривредно-индустријски комплекс, прехрамбена индустрија, рударство, високотехнолошке и иновативне гране, банкарство, телекомуникације, медицина, фармација, образовање итд.


У оквиру радног програма изложбе и бизнис форума одржаће се Округли сто Министарства економског развоја Русије „Перспективе сарадње у области иновација, укључујући мала и средња предузећа“, уз учешће Заменика министра економског развоја Руске Федерација Груздева А.В. у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије н Привредном комором Србије, презентације компанија и региона.


На изложби ће учествовати предузећа крупног, средњег и малог бизниса, а биће представљене и регионалне презентације Републике Татарстан, Московске, Псковске, Калињинградске, Ростовске области, компанија Србије и других земаља Југоисточне Европе. У склопу међународне изложбе одржаће се читав низ тематских округлих столова скупа са министарствима РС, бизнис-мисија Руских предузетника у Републику Србију уз подршку Руског извозног центра, берза пословних контаката, посета предузећима. Током протекле четири године изложба је доказала своју ефикасност, као резултат њеног одржавања потписано је мноштво међународних уговора у разним привредним гранама.


Најпознатија цвећара из света


Изложбу је организовало АД „Зарубеж-Експо“ под патронатом Привредне коморе РФ, уз подршку државне Думе и Савета Федерације РФ, Министарства спољних послова РФ, Министарства привредног развоја РФ, Министарства инустрије и трговине РФ, Министарства образовања и науке РФ, Министарства пољопривреде РФ, Амбасаде и Трговачког представништва Русије у Србији, Амбасаде Србије у Русији, МАМФ, Привредне комора РФ, Руског центра науке и културе у Београду „Руски дом“, као и ресора других држава Балканског региона. Циљ манифестације је проширење трговинско-економских односа између Русије и Србије у контексту Споразума о слободној трговини између земаља, интензивирање трговинских операција са другим земљама региона.


У оквиру пројекта Експо Русија-Србија од 14 до 15 марта 2018 године, први пут у Србији, своје радове представиће један од најпознатијих цвећара из света. Руски цвећар и дизајнер Араик Галстјан (Araik Galstyan). Араик ће са својим студентима из Србије, Хрватске, Италије и Русије представити најновије букете из области савременог аранжирања цвећа. У оквиру програма одржаће се демонстрација уникатних цветних композиција које ће презентовати модели у дизаjнираним хаљинама.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено уторак, 13 март 2018 14:14

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија