Кућа Добрих Вести

Login

Сајам медицине и стоматологије - Медидент

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zubodnetnmnenenСајам медицине и стоматологије - Медидент, најстарија и највећа сајамска манифестација ове врсте у региону, почиње у четвртак, 11. октобра, и трајаће до суботе, 13. октобра 2018. године, у хали 4 Београдског сајма.

 

И ове године ће посетиоце, поред стручних програма, дочекати широк спектар промоција, презентација и акција, бесплатних прегледа, масажних третмана, разноврсних показних вежби и кратких промотивно-едукативних програма из различитих медицинских области.

 

На штанду Института за трансфузију крви Србије биће организовано добровољно давање крви, које подразумева анализу крвне слике и мерење крвног притиска.

 

"Плави круг", удружење за борбу против дијабетеса, понудиће бесплатно мерење шећера у крви, крвног притиска и индекса биомасе, а оболели од дијабетеса ће на њиховом штанду моћи добити савете и едукацију у вези са овом болешћу.

 

Удружење "Сви и све на вагу" ће за све оне који имају проблеме са тежином обезбедити бесплатно мерење телесне тежине и савете нутриционисте.

 

Асоцијација "Жена Плус" нудиће бесплатне кондоме и пригодне едукативне материјале.

 

На штанду Б.П. Еурогроуп посетиоци се могу надати бесплатној а стручној масажи, а компанија Оралент ће премијерно промовисати нову пасту за зубе у боји, у сету са четкицом, као и нову серију интерденталних четкица.

 

Радно време Медидента у четвртак и петак 11. и 12. октобра је од 10 до 19 часова, а у суботу 13. октобра до 18 часова.`

 

Појединачне улазнице коштају 300 динара, групне 150 динара, а паркинг се плаћа 100 динара по сату.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 10 октобар 2018 12:18

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија