Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна дигитална конференција за родитеље 5. и 6. децембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BebironkonferencijijiccicijiСледећег викенда, 5. и 6. децембра одржаће се бесплатна дигитална конференција Саветовалишта Бебирон намењена садашњим и будућим родитељима у Србији.

 

Током два дана сви заинтересовани ће имати прилику да погледају предавања врхунских стручњака на Јутјуб каналу Саветовалишта Бебирон и да поставе питања везана за трудноћу, порођај, негу и исхрану беба и деце.

 

Први дан конференције, 5.12, посвећен је трудноћи. Учествоваће гинеколог Урош Равилић на тему физиологије трудноће кроз триместре, говориће о обавезним прегледима и контролама, као и о близаначкој трудноћи. О исхрани у трудноћи и током дојења бебе говориће мр. сци. мед. др Игор Димитријев. Психијатар прим. др Слободан Симић говориће о улози тате у трудноћи и током порођаја.

 

Други дан, 06.12. посвећен је порођају, раном расту и развоју деце. Гинеколог др Маја Милојевић ће одржати предавање на тему како препознати прве знаке порођаја, које су све фазе порођаја, даће појашњење о порођају са епидуралом и о царском резу. Др Владан Милојевић неонатолог говориће о правилном дојењу и значају мајчиног млека. Затим ће на располагању родителијма бити признати београдски педијатар др Марија Петрић, током чијег предавања ће труднице   сазнати како се правилно припремити за први бебин дан у кући, као и које су најчешће заблуде родитеља везано за бебе. Патронажна сестра Саветовалишта Бебирон ће свим младим родитељима својим саветима помоћи око најчешћих проблема везано за купање и пресвлачење бебе. И на крају конференције логопед др сци. мед. Наташа Д. Чабаркапа ће са својим саветима помоћи родитељима да на правилан начин помогну развоју говора код деце. Оба дана конференција почиње у 11 часова.

 

Саветовалиште Бебирон је непрофитна организација, јединствено дигитално Стручно саветовалиште намењено трудницама, мамама, татама, бакама, као и свима онима који са пуно љубави и пажне брину о својим бебама. Савете могу добити од тима педијатара, гинеколга и патронажних сестара, током 24 часа, свих 365 дана у години, путем Фацебоок, Инстаграм и Вибер налога.

 

Више детаља о Саветовалишту Бебирон и о дигиталној конференцији може се наћи на званичном сајту, друштвеним мрежама и Вибер групи Саветовалишта Бебирон.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 30 новембар 2020 17:28

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија