Кућа Добрих Вести

Login

Онлајн радионица: Радост и туга празника

Оцените овај чланак
(2 гласова)

praznikradosttttttttБожидарац Дигитал организује онлајн радионицу ''Радост и туга празника" посвећену менталном здрављу у уторак, 1.децембра у 17 часова.

 

Ближе нам се бројни празници које никог од нас не остављају равнодушним, без обзира на пол, образовање, социо-економски статус, колико имамо година…

 

Због активне епидемиолошке и економске ситуације, празнични изазови уочи предстојеће Нове 2021. године још су већи. Због чега празнични дани, али и они пре и после празника, доносе у наше животе много радости али често и тугу? Како да будемо спремнији него претходних година, како да избегнемо еуфорију у емоцијама, стресу и финансијама, и које су препоруке да, кад празници прођу, можемо да кажемо себи- баш овако сам замишљао/ла своје празничне дане.

 

О томе и шта можемо сами да урадимо да предстојеће празнике проведемо заиста задовољни, говориће Радмила Урошевић, социолог и социотерапеут.

 

Пријавите се одмах за радионицу једноставно на ОВОМ линку.

 

Подршку радионици организује општина Врачар

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 29 новембар 2020 13:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија