A+ A A-

ШАНСА ЗА РОДИТЕЉСТВО: Трећи међународни фестивал потпомогнуте оплодње

Оцените овај чланак
(4 гласова)

ZATOSTOJETOVAZNOFDFDFDFМеђународни Фестивал потпомогнуте оплодње у Србији организоваће се 2. и 3. октобра у Envoy Conference сали у Господар Јевремевој (бр. 47) у Београду.

 

Лечење неплодности је важан животни проблем и потпуно мења навике и живот људи који се суочавају са овим из корена. Мења социјални статус, друштвене норме и буквално окреће живот наглавачке. Неретко се дешава да околина не разуме довољно, или ни мало, овај проблем,а ми управо желимо да укажемо на то да је овај проблем важан! Зато је овогодишњи слоган Фестивала ЗАТО ШТО ЈЕ ВАЖНО!

 

За директан прелаз на официјални сајт Фестивала кликните ОВДЕ.

 

 

Фестивал ће се одржати 2. и 3. октобра од 10 до 20 часова.

 

Сви заинтересовани парови и појединци моћи ће да се упознају са клиникама и лекарима из Србије и иностранства, да отворено разговарају, присуствују панел дискусијама, постављају питања , закажу консултације, завире под микроскоп у нашој Лабораторији уживо, размене искуства с другим паровима и појединцима, посете наш Зид наде.

 

Фестивалу присуствује више од 70 лекара из различитих ИВФ клиника из земље и иностранства, више од 50 клиника, фармацеутских кућа, лабораторија, поликлиника и произвођача суплемената и других немедицинских и додатних средстава у лечењу неплодности. Такође, Фестивал ће улепшати и удружења и организације из Србије и иностранства.

 

 

Лабораторија уживо била је раније најпосећенији кутак. Многи су чекали ред како би завирили под микроскоп и схватили како протиче целокупан процес стварања новог живота у ИВФ лабораторији. Пријатељи из Удружења ембриолога Србије ће током трајања Трећег Фестивала приказивати оплодњу јајне ћелије као и све друге поступке који су неопходни како би се од јајне ћелије и сперматозоида дошло до лепог ембриона.

 

Ове године припремљено је 10 панел дискусија на којима че учествовати више од 40 стручњака из земље и иностранства. Теме, програм и предаваче можете видети на линку: ПРОГРАМ

 

Индивидуалне бесплатне консултације увек привуку највећу пажњу јер парови добијају конкретне одговоре у вези са њиховим проблемом. У интимној атмосфери поразговараћете са стручњаком кога сте одабрали у тачно заказано време.

 

ЗАКАЗИВАЊЕ КОНСУЛТАЦИЈА је могуће искључиво преко Удружења Шанса за родитељство.

 

Да закажеш своје бесплатне консултације кликни: ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 16 септембар 2021 11:28

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани