A+ A A-

РОДИТЕЉИ, СЛУШАМО ВАС: Бесплатна онлајн психолошка подршка на ДокТок платформи

Оцените овај чланак
(2 гласова)

roditeljdoktokДокТок, платформа за здравствене и психолошке видео консултације, у сарадњи са компанијом А1 Србија, покренула је кампању “Родитељи, слушамо вас!”, у оквиру које ће родитељи којима је потребна психолошка подршка, имати прилику да разговарају онлине са психотерапеутима, психоаналитичарима и психолозима - потпуно бесплатно.

 

Родитељство је једно од најлепших искустава у животу, али може бити и изазовно и стресно. У мору свакодневних обавеза, стрепњи и брига, понекад је и родитељима потребна подршка и искрен разговор. Нарочито ако се суочавају са стресним ситуацијама у којима не знају како да реагују, како да разговарају са својом децом, и како да и сами остану добро.

 

Кампања “Родитељи, слушамо вас!” има за циљ да укаже на важност менталног здравља родитеља. Своје бриге, страхове, недоумице и мисли, родитељи могу поделити са стручњацима који ће их саслушати и умирити путем онлине разговора. На ДокТок платформи, родитељи могу заказати видео консултацију и добити бесплатну психолошку подршку.

 

Како сами стручњаци кажу, постоје ситуације у којима је корисно потражити подршку стручњака: када се суочавате са јаким емоционалним стресом, имате потешкоће у односу с дететом, када се јављају бриге или недоумице везане за родитељство, суочавање са губитком или променама, али и када се осећате изоловано или без подршке. Губитак вољене особе, развод или било која друга велика животна промена може имати значајан утицај на родитеље и довести до тога да се осећају немоћно или усамљено. Стручна подршка може помоћи у процесу туговања, прилагођавању и превазилажењу ових изазова.

 

Уколико се налазите у некој од ових ситуација, или као родитељ осећате потребу за подршком, закажите видео консултацију и разговарајте са психолозима са богатим искуством у породичној терапији. Они су ту да вам пруже одговарајућу подршку и помогну вам у превазилажењу изазова које родитељство доноси.

 

Важно је да знате да нисте сами! Маме и тате, консултујте се потпуно бесплатно на ДокТоку. Апликацију можете преузети путем #GooglePlay и #AppStore или једноставно посетити веб платформу на адреси www.doktok.rs.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 18 мај 2023 12:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани