A+ A A-

ИСТРАЖИВАЊЕ: Задовољство грађана и лекара државним здравственим системом

Оцените овај чланак
(2 гласова)

naslovnsnsnsnsn5656565656У НАЛЕД Лабу, сутра са почетком у 11 часова биће представљени нови подаци истраживања о задовољству грађана и лекара државним здравственим системом и представити приоритете за унапређење квалитета и дигитализацију здравствених услуга.

 

О резултатима истраживања разговараћемо са министарком здравља, проф. др Даницом Грујичић, док ће се пројектни директор CHISU програма Steve Ollis и програмска директорка НАЛЕД-а Јелена Бојовић.

 

Грађани су у истраживању истакли главне проблеме с којима се суочавају у здравственом систему, препрекама на које наилазе у вези са доступношћу услуга, заказивањем прегледа, документацијом коју морају да прикупљају и истакли које би услуге требало дигитализовати. Лекари запослени у државним здравственим установама, између осталог, одговарали су на питања о кључним препрекама у свом раду, плановима за одлазак у иностранство или прелазак у приватни сектор и препорукама за унапређење здравственог система.

 

 Сви заинтересовани своје присуство могу потврдити путем мејл адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефона 060 02 53 202 (Александра Недељковић, специјалисткиња за односе с јавношћу у НАЛЕД-у).

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 01 јун 2023 13:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани