Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна радионица „Срећне, неговане и здраве маме и бебе“

Оцените овај чланак
(8 гласова)

mamaaaaБЕОГРАД -  Центар за маме позива вас на бесплатну радионицу “Срећне, неговане и здраве маме и бебе” која ће се одржати сутра у тржном центру Ушће.

Радионица ће се одржати у просторијама Сенса града среће на другом спрату и трајаће од 15.00 до 16.30 часова.

Радионица је намењена свим женама, мајкама, дојиљама и трудницама и на њој ће се говорити о правилној нези коже лица и тела у току трудноће и дојења, као и после свих тих фаза и о правилној нези беба. Кожа је наш највећи орган и треба је правилно третирати како би што дуже сачувала свој здрав изглед и функцију. Такође ћемо причати о разликама измедју једнократних пелена и природних које могу да се перу, као и зашто треба избегавати хемију код деце.

Радионица срећне бебе

Радионица ће бити интерактивног карактера и питања мама су добродошла. Радионицу воде Оливера Беадер, мама и дугогодишња стручна саветница у области правилне неге коже при компанији „Орифлејм” (Oriflame)  Соња Дакић, мама двоје деце и успешна предузетница личног бренда “Дај дај” пелене од бамбуса.

Центар за маме је удружење грађана која се залаже за радна права мама, организује бесплатне тренинге и радионице, умрежује и подржава маме и промовише здрав и активан стил живота.

Због ограниченог броја места, потребна је пријава на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Нови рок за подношење захтева за повраћај ПДВ на купљену храну и опрему за бебе

Нови рок за подношење захтева Пореској управи од 1. до 15. фебруара за враћање ПДВ-а на купљену храну и опрему за бебе.

Родитељи који имају право да поврате ПДВ на купљену храну и опрему за бебе могу у новом року да поднесу захтев Пореској управи - од 1. до 15. фебруара.

Пошто се закон примењује од 1. јануара прошле године, важи само за рачуне издате после тог датума.

Да би родитељи могли да врате новац од ПДВ-а на купљену дечију опрему морају да буду испуњена три критеријума - да дете не буде старије од две године, да њихова укупна месечна примања не буду већа од 80.000 а некретнина коју поседују не буде вреднија од 23,4 милиона динара, што је око 200.000 евра.

Више о повраћају ПДВ и потебној документацији погледајте ОВДЕ

                                                                                         Извор: Кућа добрих вести/Удружење "Родитељ"

 

 


Последњи пут измењено субота, 11 јануар 2014 12:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија