Кућа Добрих Вести

Login

Почео концепт бесплатних тренинга на урбаним површинама у Београду

Оцените овај чланак
(5 гласова)

vezbeeeeeБЕОГРАД - Ко се зажелео физичких вежби, уз добре инструкције може да посети неку од урбаних локација у Београду сваке суботе, где се у сарадњи са компанијама Рибок (Reebokи Ђак Спорт, организују бесплатни тренинзи.


Први бесплатни јавни фитнес тренинг одржан је 6. септембра у Комбанк Арени, а водила га је Јасмина Александров, Рибок бренд амбасадор, некадашња кошаркашица и оснивач Урбан Фитнес пројекта.

 

Уз музички перформанс DJ Preme и много позитивне енергије, Јасмина је вежбала са око педесет посетилаца који су се пријавили за први Реебок Урбан Фитнесс тренинг. Тренирали су и Урош Ћертић, Ирина Радовић и Весна Милошевић, супруга Саве Милошевића.


Други тренинг одржан је прошле седмице 13. Септембра на Калимегдану.


Јасмина је осмислила вежбе за цело тело, а било је и трчања и вежби на степеницама, затим функционалних вежби са пуно чучњева, скокова и трбушњака. У Комбанк арени рађен је посебан систем вежби – ТАБАТА.

 

                        foto

 

 

То је интервални тренинг, у коме се вежбе врте у круг. Четири минута траје свака рунда вежби, а могу се понављати две или више комбинованих. Двадесет секунди се вежба па десет секунди одмара.


Организатори тренинга су Рибок и Ђак Спорт.


Број вежбача је ограничен, пријављивање је омогућено путем апликације www.facebook.com/djaksportskaoprema, а нове информације о тренинзима објављиваће се на званичној Рибок ФБ страни. Тренинзи ће се одржавати викендом, локације су Калемегданска тврђава, Миксер Хаус, летња позорница Топчидера и Комбанк Арена.


Распоред тренинга:


Субота, 20.09. до 10:30 часова - Миксер хаус – унутра
Субота, 27.09. од 10:30 часова - Топчидер летња позорница – у близини Милошевог конака
Недеља 05.10. од 10:30 часова - Комбанк арена – јужни плато

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 20 септембар 2014 21:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија