Кућа Добрих Вести

Login

Трка за урбане тркаче

Оцените овај чланак
(1 Глас)

trkaБЕОГРАД - Најдража трка урбаних градских тркача, популарна широм света, отворена трка - adidas Open Run, биће одржана 4. октобра у Београду.


По узору на светске метрополе биће одржана прва adidas Open Run трка, бесплатна и отворена за све, како за мушкарце и жене, тако и за професионалце и рекреативце.

 

Победник трке, осваја ваучер у вредности од 500 евра за куповину атлетске опреме, а три најсрећнија тркача, која истрче трку, без обзира на постигнут резултат, добијају могућност да учествују у квизу и освоје adidas Boost patike.


Трка је инспирисана концептом градских трка урбаних тркача које се одржавају широм света и промовишу здрав и активан начин живота и управо трчање о градским локацијама уз много добре забаве и позитивне енергије.

 

Прва adidas Open Run трка уз мото #BoostBelgrade биће одржана око Савског језера на Ади Циганлији


Старт и циљ трке биће испред ресторана „Језеро“ где ће се у 10,30 часова одржати заједничко загревање свих учесника. Трка ће почети у 11 часова а о регуларности ће бринути судије Атлетског савеза Србије.

Број учесника није ограничен, али сви који буду желели да трче носиће стартне бројеве, зато је неопходно да се пријаве путем online формулара на сајту www.adidasrunningteam.rs.

или директно у Adidas радњама у Кнез Михајловој 33, ТЦ Ушће и ТЦ Delta City, где ће такмичари моћи одмах да преузму и стартне бројеве.
Сви који се online пријаве за трку стартне бројеве могу преузети у адидас радњи у Кнез Михајловој 33 или на дан трке на инфо пулту adidas Open Run.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 22 септембар 2014 21:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија