Кућа Добрих Вести

Login

Јесењи фестивал здравља

Оцените овај чланак
(3 гласова)

liliiiiiiБЕОГРАД - Под слоганом „Учините данас нешто добро за своје здравље“, у четвртак и петак, 24. и 25. септембра 2015. године (од 10 до 20 часова), у Дому омладине (Македонска улица 22) у центру Београда биће одржан Јесењи „Лили апотеке Фестивал здравља“.


На манифестацији ће учествовати домови здравља, приватне ординације, болнице и апотеке, фармацеутске куће, фитнес, велнес и бањски центри, произвођачи здравих производа, етно-села, сви они који се баве здравим стиловима живота...


Јавности ће се, на четири нивоа у Дому омладине, представити више од 70 излагача, предавања обухватају више од 100 тема везаних за здравље и здрав живот, док ће у програмима на бини учествовати више од 1.300 људи.

 

Улаз на фестивал, који ће бити посвећен рекреацији у 21. веку, је бесплатан захваљујући спонзорима, Здравственој установи Апотека „Лили дрогерија” (генералном спонзору), „Mg Мивели“ (златном спонзору), „Ораленту” и болници „Медикал парк” (интернационалном партнеру).


Заинтересовани грађани моћи ће да обиђу штандове излагача и посаветују се са њима о одржавању добре форме, здравственог стања и лепоте. На неколико штандова биће организовани бесплатни прегледи за грађане, општег здравственог стања, боди мас индекса и притиска, мерење нивоа шећера у крви, зуба, прегледи младеза и стања коже, нутриционистички прегледи...
Здравствени радници ће и овога пута моћи бесплатно да присуствују акредитованим предавањима и добију бодове за обнављање лиценце.


За малишане ће бити организован „Дечији кутак”, где ће они моћи да цртају и учествују, а биће представљен и међународни пројекат „Болница за медведиће”, где деца могу да донесу омиљене играчке на „прегледе”, да разговарају са медицинарима и студентима и разбију страх од „белих мантила”.


У оквиру фестивала биће одржано неколико трибина које ће водити представници медија, а сваких пола сата на бини ће се смењивати програми вежбања намењени за грађане свих узраста, учествоваће велики број дечијих спортских клубова, биће приказане масаже, друзења малишана, док ће у посебној сали бити одржавана предавања најеминентнијих стручњака из области медицине, спорта, релаксације, неге. Биће одржане су и дегустације здравих производа и упознавање посетилаца са производима и услугама излагача.


Заштитно лице фестивала је шампионка у фитнесу Јелена Васовић, док је главни промотер др Нада Мацура.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 26 август 2015 22:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија