Кућа Добрих Вести

Login

Гордана Дивнић

Гордана Дивнић

Гордана Дивнић је 29 година радила као новинар Тањуга, а највећи део тог времена пратила је догађаје у привреди, како у земљи тако и у свету. Последњих неколико месеци провела је у Деску, где је пратила разноврсне догађаје из света.
Све време је желела да оно што пише допринесе бар мало развоју њене земље и бољем животу људи. Сада се волонтерски придружила порталу „Добре вести“, како би заједно са својим колегама, пишући о добрим стварима стварала позитивну енергију и враћала људима наду и веру у боље сутра.
Гордана је завршила Факултет политичких наука, а пре тога и Земунску гимназију, где је за школске новине и написала први текст о такмичењу једрилица на Дунаву. То су ипак била нека срећнија времена.

Веб сајт::

ddddddddddd54545БЕОГРАД - Пријаве за прво такмичење „Теленор Смарт сити чеинџ Сербиа“, намењено стартап предузећима и тимовима програмера, у развијању мобилних апликација из домена паметних градова, које обухватају област екологије, саобраћаја, шопинга и туризма, трајаће до 28. августа, а финале је предвиђено за крај године када ће бити изабране три најбоље идеје, најављено је у ПКС.

modulllllБЕОГРАД - Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж и генерални директор Универзитета Модул из Беча Кристиан Хофман , потписали су данас Меморандум о разумевању са циљем промоције и унапређења сарадње две институције, преноса и размене искуства у развијању и функционисању универзитета.

ekopksБЕОГРАД - Привредна комора Србије представила је у сарадњи са Министарством пољопривреде и заштите животне средине и шведском агенцијом СИДА, пројекат учешћа приватног сектора привреде у пројектима заштите животне средине, кроз моделе јавно-приватног партнерства.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија