Кућа Добрих Вести

Login

Отворене пријаве за летњу школу машинског учења у Петници

Оцените овај чланак
(3 гласова)

masinskoucenjeИ овог пролећа отворен је конкурс за учешће у интернационалној летњој школи машинског учења у Петници, која ће се одржати у периоду од 31. јула до 10. августа 2020. године. Пријаве су отворене до 12. марта.

 

Детаље прочитајте ОВДЕ.

 

Учење компјутера да компонује музику на основу претходно унетих композиција у базу, да допуњава текст речима које су изостављене, осветљава тамне фотографије, препознаје говор, само су неки од пројеката на којима су претходне године радили полазници ове летње школе.

 

Семинар машинског учења PSI:ML“ (Petnica Summer Institute of Machine Learning) ће се ове године одржати по шести пут, а поред студената техничког и математичког усмерења, позив је отворен и за студенте других дисциплина који желе да науче више о машинском учењу. Познавање математике и програмирања се свакако сматра предношћу.

 

Кроз целодневна предавања, учесници ће бити у прилици да се упознају са основама машинског учења и да обогате своје знање, док ће кроз практичан рад у групним или индивидуалним пројектима, у пракси истражити широку примену које машинско учење има у готово свим областима живота. Предавачи су експерти у области машинског учења, са екстензивним искуством у индустрији и академији.

 

Конкурс за овогодишње учеснике отворен је до 12. марта 2020. године, а пријава се врши на ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија