Кућа Добрих Вести

Login

Новине у мобилној индустрији

Оцените овај чланак
(3 гласова)

mobilniБЕОГРАД - Шта је ново у мобилној индустрији, у ком правцу се развијају “паметни телефони” (smarthphones), само су неке од тема о којима ће бити речи на сутрашњем скупу у Привредној комори Србије на коме ће бити представљене новине са недавно одржаног “Mobile World Congressa” у Барселони и “CeBit” конференције у Хановеру.

Овогодишњи “Mobil World Congres”, под слоганом “Нови мобилни хоризонт”, забележио је велики успех када је реч о броју посетилаца. Одржао се крајем фебруара (od 25-28.), а учествовало је више од 1.500 компанија са свих меридијана.
Више детаља о овом конгресу моћи ће да се чује на овом скупу у организацији Друштва за информатику Србије и Удружење информатичке делатности ПКС на коме су најављени као говорници представници државе и српских компанијa учесница на тим сајмовима.

Наступ српских компанија на сајмовима у Барселони и Хановеру

Говориће о новим технологијама и уређајима, наступу српских компанија на сајмовима у Барселони и Хановеру, а биће приказане и видео репортаже са поменутих сајмова.
Привредницима ће се обратити Владимир Божовић, државни секретар Министарства унутрашњих послова, Радомир Лале Марковић, itTB, Мирјана Јовановић, SIEPA, Зоран Ковачевић, уредник магазина “Интернет огледало”, као и представници домаћих фирми “Комдата“ Драган Мајкић, „Белит“ Предраг Рајачић, “ASW” Немања Авлијаш и “RB General Ekonomik” Милош Мијајловић.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 март 2013 19:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија