A+ A A-

Медијски самит 6. новембра у Београду

Оцените овај чланак
(4 гласова)

abcБЕОГРАД - Mедијски самит под називом "(Р)еволуција нових медија" биће и ове године одржан у Београду, 6. новембра у хотелу Метропол Палас (Metropol Palace), пет пут у организацији ABC Srbija.

Самит већ пет година представља највеће окупљање регионалних лидера медијске индустрије, а циљ је упознавање са новим технологијама и каналима дистрибуције информација, новим опцијама у повећању прихода од оглашавања, транспарентном пословању и размени мишљења и искустава медијских лидера.

Овогодишње теме су: Пројекције и очекивања 2014, Магазини – дигитализација и будући изазови, Новинарска етика у новим медијима, (Р)еволуција нових медија и Транспарентност као дугорочна стратегија одрживог пословања медија.
Међу најављеним говорницима су генерални директор ЕАCA Доминик Лил, директор и главни уредник, „Недељника" Вељко Лалић, председник Колор Прес Групе Роберт Чобан, главна и одговорна уредница "Политике" Љиљана Смајловић, главни и одговорни уредник "Блица" Веселин Симоновић...
Списак говорника и програм се може наћи и на сајту www.abcsrbija.com.

Сви заинтересовани се могу пријавити ОВДЕ.
Самит је намењен руководиоцима новинско-издавачких кућа, директорима маркетинга, продаје и дистрибуције новинско - издавачких кућа, руководиоцима маркетинг сектора и сектора корпоративних комуникација, медиа менаџерима, маркетинг агенцијама, ПР агенцијама, дистрибутерима, штампаријама, креативцима, арт директорима и графичким дизајнерима, ИТ стручњацима.

                                                                                                     Извор: Кућа добрих вести/abcsrbija.com


Последњи пут измењено понедељак, 04 новембар 2013 12:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани