Кућа Добрих Вести

Login

Како зарадити од Фејсбук рекламирања?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fejsbukkkkkБЕОГРАД - Да ли желите да ваш производ виде баш они којима је потребан? Јесте ли знали да уз мало улагања, времена и сопственим трудом можете значајно повећати своју зараду? На Фејсбуку у Србији има 3.5 милиона корисника и сви они могу видети баш оно што ви нудите.

 

 Без обзира да ли продајете производ или услугу, или промовишете неку идеју, пројекат или нешто друго, Фејсбук је одлично место за то.


О овим актуелним питањима, како је најавила Линк група, говориће Ђорђе Јанчић на бесплатном семинару који сутра, 20. децембра, од 11 до 13 часова у својим просторијама организује ЛИНК Центар за развој каријере.


Јанчић ће дати практичне савете како да направите ефектне огласе на Фејсбуку и повећате зараду, како да изаберете одговарајући начин промоције, чиме год да се бавите, како да упознате своју циљну групу, као и како да разумете резултате и употребите их за повећање зараде.


Ђорђе Јанчић је власник агенције Holistic Web Marketing и консултант из области интернет маркетинга. Агенцијско искуство развијао је у компанији Internet Group, где је, заједно са Драганом Варагићем, са којим сарађује још од 2008. године, радио на успостављању стратегије пословне употребе интернета за различите клијенте. Интернет маркетингом се активно бави од 2008. године.


Сви заинтересовани моћи ће да прате овај користан семинар од куће, захваљујући ливе стреаму који је обезбедила ITAcademy.

 

Довољан је само клик на следећи линк.

 

Током семинара ће бити активна расправа, и у њој ће моћи да учествују и они који прате семинар путем интернета. Питања се могу слати путем Фејсбук налога и она ће одмах бити прослеђена предавачу.


Заинтересовани представници медија могу се пријавити да лично присуствују семинару. Пријава је на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Број места је ограничен.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 децембар 2014 22:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија