Кућа Добрих Вести

Login

’’Пронађи и искористи своју ИТ вештину’’

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pronadjivestinu43434БЕОГРАД - Удружење грађана Информационо пословна оријентација – ИПО у сарадњи са Канцеларијом за младе и сарадњу са удружењима Града Београда, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије расписујe конкурс за учешће младих у пројекту ’’Пронађи и искористи своју ИТ вештину’’.


У оквиру пројекта ’’Пронађи и искористи своју ИТ вештину’’ у периоду од 01. августа до 30. Октобра године у Београду одржаће се модуларна обука за 30 младих из основа програмирања и могућностима запошљавања у ИТ индустрији, најавила је Кровна организација младих Србије (КОМС).

 

Ако желите да Стекнете нова знања, вештине и компетенције које ће Вам помоћи да се лакше запослите у ИТ индустрији.
Научите како да се спремите за интервју са послодавцем, како да напишете CV, мотивационои пропратно писмо, како да водите јавни наступ.


Научите основе HTML, CSS, JavaScript, Java, C#, основе креирања иОС и Андроид апликација. Своја стечена знања усавршите кроз стручну праксу и менторску подршку.


Пријавите се ОВДЕ.


Рок за пријаве је 27. јул 2016. године до 23:59 часова.


Пројекат је конципиран тако да пружа директну подршку младим будућим програмерима, као и свим осталим младим талентованим појединцима, који имају интересовања и склоности ка информационим технологијама, да правилно препознају и усаврше своје ИТ вештине у складу са потребама тржишта рада.


Обука се организује у сарадњи са Канцеларијом за младе и сарадњу са удружењима Града Београда и биће одржавана у Инкубатору за развој предузетништва ’’ГНЕЗДО’’ који се налази на 6. спрату Београђанке.

 

За све учеснике/це биће обезбеђен адекватан простор за рад, освежење и сав потребан материјал за едукативне активности.


Више информација о инкубатору ’’ГНЕЗДО’’ можете пронаћи на – www.kancelarijazamlade.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести/КОМС


Последњи пут измењено уторак, 26 јул 2016 10:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија