Кућа Добрих Вести

Login

Три признања стигла у Београд

Оцените овај чланак
(1 Глас)

softeritmpobedaБЕОГРАД - Решење софтверских инжењера из Србије, чланова међународног тима Namics-a i Sunrise-a изабрано као најуспешније међу 400 пријављених пројеката.


Пројекат „Relaunch Sunrise. Mobile First” освојио је златну награду за технологију, сребрну за употребљивост, као и признање за најбоље примењену дигиталну трансформацију (Swiss Digital Transformation Award)
Решење на коме су радили софтверски стручњаци из Србије под називом „Relaunch Sunrise. Mobile First” тријумфовало је на најстаријем европском конкурсу у интернет индустрији под називом „Best of Swiss Web”.


Као део међународног тима водеће швајцарске софтверске агенције „Namics-a и Sunrise-a,, освојили су златну награду у категорији технологија, сребрну за употребљивост, а припало им је и посебно признање за најуспешније примењену дигиталну трансформацију - „Swiss Digital Transformation Award).

 


Ова награда уручује се решењима која употребљавају дигиталну технологију за унапређење пословања. Кетрин Симон из београдског „Намицс-а” истакла је да је рад међународног тима швајцарске софтверске агенције одабран као најбољи међу 400 пријављених пројеката: „Пројекат на коме су радили софтверски стручњаци из Србије изабран је за најуспешнији у конкуренцији најбољих швајцарских ИКТ компанија које освајају признања на светској и европској сцени. Стручни жири истакао је да решење наших инжењера озбиљно приступа изазовима дигитализације, као и да је коришћени „мобиле фирст” приступ омогућио јасно присуство на мрежи и то на веома функционалан начин.”


Осим три признања за „Relaunch Sunrise. Mobile First” пројекат, „Namics-ovi” међународни тимови на овогодишњем такмичењу освојили су још осам награда у различитим категоријама.


„Овакав биланс награда само је појачао наше амбиције да развијамо квалитетна дигитална решења, да се фокусирамо се на потребе корисника и да будемо иновативни”, напоменула је Симон.


„Best of Swiss Web” је најпрестижнији конкурс у Швајцарској и најстарији у европској интернет индустрији. Ове године одржан је 17. пут у Цириху уз 400 пријављених решења. Златна, сребрна и бронзана награда додељују се у 12 категорија, а као посебна признања уручују се Swiss Digital Transformation Award” i „Master of Swiss Web”.

 

Извор: Кућа добрих вести/Starit.rs


Последњи пут измењено понедељак, 24 април 2017 22:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија