Кућа Добрих Вести

Login

Сремска куленијада 2. јуна у Ердевику

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kulenijadauiuiuiuiui343434ШИД - Општина Шид и ове године, заједно са Туристичком организацијом Шид, ПКС РПК Сремска Митровица и Културно образовним центром, организује 19. по реду Сремску куленијаду, под мотом "У загрљају кулена и вина".

 

Куленијада се одржава 2. јуна 2018. године у прелепом столетном парку у центру Ердевика, надомак Шида.

 

Основна идеја ове манифестације је промоција атрактивног производа од свињског меса - кулена. Том приликом, биће одржано такмичење у традиционалној производњи кулена у природном и вештачком омотачу, са богатом понудом црвених и белих вина, као и разна такмичења за посетиоце.

 

Посетиоци ће током читавог дана моћи да уживају и у богатом културно-уметничком програму, који ће бити завршен концертом изненађења с почетком у 21 час.

 

Претходне године, на Сремској куленијади учествовало је више од 150 излагача: произвођача кулена, вина, ракије, меда, итд, а манифестацију је посетило више од 7.000 људи из земље и региона.

                                         rpogra

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 25 мај 2018 11:49

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија