Кућа Добрих Вести

Login

Јапанска уметница Канон Мизуно у Србији

Оцените овај чланак
(0 гласова)

kanonmuzinioБЕОГРАД - Реномирана уметница из Јапана Канон Мизуно, позната по извођењу јапанске традиционалне и савремене популарне музике, од 26. маја до 12. јуна боравиће у Србији.

 

Она ће уз своје наступе посетити и четири београдске школе у којима се учи јапански језик, као и Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској, где ће држати предавања из историје и културе Јапана, прикупљати видео-материјале о нашој земљи ради емитовања репортажа у Јапану и демонстрирати своје калиграфско умеће.

 

Најзначајнији наступ у Србији биће концерт „Србија у срцу” који ће бити одржан 29. маја са почетком у 18 часова у Парку јапанско-српског пријатељства на Миљаковцу.

 

"Најлепше у Србији су ми реке и језера поред којих најлакше пишем стихове за своје нове песме. Такође, изузетан је доживљај ући у ваше цркве, манастире и друге верске објекте. Ипак, најјачи утисак на мене остављају раздрагана деца. Уживам кад се с њима дружим, причам или певам", рекла је Канон Мизуно.

 

Из биографије Канон Мизуно издваја се податак да је глумила и певала у јапанским анимираним и играним филмовима, међу којима је и филм „Шума”, који је једним делом сниман у Србији. На београдском фестивалу „Јапанизам” учествовала је 2015, 2016. и 2017. године.

 

Извор: Кућа добрих вести/Беиоинфо


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија