Кућа Добрих Вести

Login

Најзнатижељнији кућни љубимци напокон су добили своју авантуру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

avanturemacakaНакон феноменалног успеха независног италијанског анимираног филма “Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза” дистрибутерска кућа 2i Film Srbija у биоскопе доноси неодољиву породичну пустоловину о омиљеним кућним љубимцима “Тајне авантуре мачака” синхронизовану у 2Д и 3Д технологији, која ће премијерно бити приказана 6. октобра у биоскопу Синеплекс Делта Сити.

 

У новом синхронизованом цртаном филму “Тајне авантуре мачака” у дистрибуцији 2i Film уживаћемо у пустоловини за целу породицу и упознати се мачјим излетима у непознато. Главне улоге тумаче сјајни глумци: Марко Кон (Пуфна), Марко Мандић (Ћуфта), Тијана Дапчевић (Мара), Виктор Савић (Бора) и Драган Вујић Вујке.

 

Пуфна је дебео и лењ мачак, који често седи замишљен на прозору. Живи са сином Ћуфтом, у свом удобном градском стану у ком је рођен и у чијој удобности ужива, нежелећи да из њега излази у спољни свет кога се плаши због траума из прошлости. Ћуфта је активан, бистар, паметан мачак, кога спољни свет неодољиво привлачи, иако никада није изашао из куће. Ипак, једног дана, отац и син морају да напусте кућу, и тада креће сјајна авантура и потрага за легендарном брескватопијом у којој се снови остварују.

 

"Овај филм је прави празник за очи, а са маестрално урађеном синхронизацијом, чији сам на срећу био део. Могу слободно да кажем да је и празник за уши. Ако се гледајући овај филм будете забављали бар пола колико смо се ми забављали снимајући га, онда ћете се провести јако, јако добро”, каже Марко Кон, који је дао глас „Пуфни“.

 

Најбрже малишане који дођу на премијеру у Синеплекс Делта Сити 6. октобра од 15 часова очекује специјалан програм и присуство дела глумачке екипе која учествује у синхронизацији, као и мноштво поклона које су припремили партнери премијере: ваучери за мачју храну коју додељује Фармина, ваучери за учење страних језика онлине школе језика Спеак Ацадемy, Пика Пау еколошке играчке, Шкрабац мајице, нотеси и шоље, Глазура поклон крофне, и Ћао шећеру паковања најслађих здравих слаткиша.

 

Поред Happy Face Painting-а који ће малишане претворити у њихове омиљене љубимце, за све њих партнери и 2и Филм припремили су и едукативне и креативне радионице већ од 15 часова међу којима су Фармина едукација о исхрани маца, бојанке из филма, Златиборац малишанима доноси точак среће, а Оркица у оквиру Дечјег клуба организује радионицу „Тело маце уме да говори“ у оквиру промоције хуманитарне кампање „Направимо место за промене“. За све оне који би волели да постану срећни власници љубимаца, неких будућих тајних агената, имаће прилику да пронађу своју мачју љубав и удоме је на премијери захваљујући фелинолошком друштву Ле петит. Сви усвојитељи и присутни на премијери добијају на штанду Фармина Саветовалишта за исхрану мачака и паса бесплатан савет, план исхране и ваучер за свог агента. Премијеру ће свечано отворити Хор школе певања VoiВоице Старс Фацторy са сонгом из филма и наступ балетског студија ДКЦБ-а са нумером „Love Cats”.

 

Након филма следи поклон глумаца, који ће се фотографисати са малишанима и потписивати постере, као и дечји коктел који су за најмлађе припремили Златиборац, Невен био центар, сладолед Куглице, здрави слаткиши Ћао Шећеру и Глазура крофне.

 

Карте су већ у продаји зато не пропустите ову прилику да међу првима погледате ову неодољиву авантуру најзнатижељнијих кућних љубимаца и мачје дружине.

 

Филм је у биоскопима од 11. октобра у дистрибуцији 2i Film.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 05 октобар 2018 10:36

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија