Кућа Добрих Вести

Login

Јединствена прилика за посетиоце конференције Belgrade Food Show

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BFSssssnajavaМинтел, једна од најутицајнијих консалтинг компанија чије услуге користи више од 5.000 водећих светских компанија, заједно са Belgrade Food Show-a– међународном агенцијом за маркетинг у прехрамбеној индустрији, преносиће своје искуство и знање кроз конференцију Belgrade Food Show-a 5. и 6. новембра у хотелу Crowne Plaza.

 

Заинтересовани посетиоци имају прилику да се пријаве путем официјалног сајта www.belgradefoodshow.rs и буду међу првима у Србији који ће се едуковати о светским трендовима из прехрамбене индустрије.

 

У оквиру Belgrade Food Show конференције стручњаци за храну и пиће компаније Минтел говориће на тему доминантних светских трендова у индустрији хране, и представити најбоље прилике за регион с циљем постизања успеха и на међународном тржишту.

 

На предавању „Пут до тржишта“ експерти светски познате агенције Green Seeds Group одговориће на кључна питања и представити кораке (амбалажа, сертификати, логистика, дистрибуција) који чине успешни пут ка тржишту једног произвођача висококвалитетне хране.

 

Belgrade Food Show је јединствени бизнис догађај – комбинација сајма висококвалитетне хране и пића, едукативне конференције и прилике за сусрете с купцима. Асоцијација за промоцију српске хране организује овај дводневни догађај с тенденцијом да Србију позиционира као лидера у региону Југоисточне Европе у овој индустрији.

 

Догађај ће окупити домаће и стране купце, регионалне произвођаче и дистрибутере висококвалитетних прехрамбених производа. На конференцији ће, кроз учешће еминентних европских и домаћих стручњака и компанија, моћи да се сазна више о новим светским и регионалним трендовима и начину пословања на различитим тржиштима.

 

Овакву иницијативу Асоцијације за промоцију српске хране подржао је УСАИД Пројекат за конкурентну привреду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 октобар 2018 12:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија