Кућа Добрих Вести

Login

Нови поп звук на Балкану: Јана Вуковић - Ћутање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kjhjhМлада катауторка и певачица из Београда, Јана Вуковић, објавила је свој први сингл „Ћутање“ за издавачку кућу Lampshade Media.

 

 

„Ћутање“ је, са са својим електро-поп звуком, нешто ново на овим просторима. Песма је настала под утицајем р’н’б-а, соула, попа и електронског звука који Јана слуша. Инспирацију за текстове проналази у свом животу, па је тако и „Ћутање“ плод несрећне заљубљености и говори о подељености између жеље за блискошћу и схватању да се ради о дисфункционалном односу. На аранжману песме је радила са Александром Малданером са којим најављује и будуће сарадње.

 

Спот је кратак филм који на суптилан начин осликава тематику песме. Сценарио за спот потписују Андија Илић Прша и Милица Цими Дринић која је уједно и директорка фотографије. Режисер пројекта је Никола Здравковић а за продукцију се побринула Анђела Зебић.

 

 

Пре четири године Јану смо имали прилике да упознамо на такмичењу X Фактор Адриа, где је стигла до уживо наступа, а сада се представља као комплетан аутор песме „Ћутање“ за коју је спот премијерно приказан седмог октобра. Јана најављује још један сингл до краја ове године и истиче да се нада да ће људима пријати њен звук.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 13 октобар 2018 23:40

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија