Кућа Добрих Вести

Login

Дечији дан у Комбанк Дворани

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ALADINДечији дан одржаће се у центру Београда, у Комбанк дворани у суботу 26. јануара у знаку приче о Аладину, у периоду од 11 до 14 часова.

 

За све посетиоце биће организоване радионице са UV dance екипом, као и кутак за сликање на правом летећем ћилиму са главним јунацима филма. Централни догађај представљају биоскопска приказивања најновијег анимираног филма „Аладин и летећи ћилим“ у 12:00 часова у дистрибуцији Деџин Филма. Овај дугометражни цртани филм синхронизован је на српски језик, а авантуристичка прича заснована је на једној од најпопуларнијих данских књига за децу, аутора Оле Лунд Киркегарда.

 

 

„Аладин и летећи ћилим“ говори о важности пријатељства и поштења, где дечак по имену Аладин живи у једном малом пустом селу заједно са мајком, оцем и козом. Аладин сања о пустоловинама у великом свету који се налази иза планина на хоризонту. Аладинов отац уопште не подржава свог сина и инсистира да се смири. Од дечака се очекује да пође стопама свог оца и постане кројач. Када Аладин добије непредвиђену шансу, он је зграби оберучке. На фантастичном летећем тепиху, кога је добио од Ел Фазе, Аладин са својом верном пријатељицом козом, лети према сунцу са задатком да врати Ел Фази изгубљено унуче. На свом путу Аладин упознаје Џес, дивну и паметну градску девојчицу која познаје све замке великог града.

 

Анимирани филм „Аладин и летећи ћилим“ од 24. јануара на репертоару је биоскопа широм Србије, између осталог у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, Суботици, Краљеву, Ужицу, Зрењанину, Панчеву...

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 22 јануар 2019 22:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија