Кућа Добрих Вести

Login

Концерт у Арени: Andre Rieu & Johann Strauss

Оцените овај чланак
(1 Глас)

strauskikeСветска звезда Andre Rieu несумњиво је један од најпопуларнијих интернационалних музичара нашег доба.

 

Прослављен као модерни “краљ валцера”, од Мексика па све до Аустралије, Andre Rieu је класа за себе, са око 600.000 гледалаца годишње надмашујуц́и чак и суперзвезда попут Бруно Марса, АЦ / ДЦ или Ријане. Андре Риеу ц́е 22. маја 2019. наступити у Штарк арени у Београду са својом бомбастичном представом у склопу своје светске турнеје 2019. године.

“Музика и посебно валцер су веома важан део мог живота”, каже Andre Rieu.

 

 

“Ако неки музички комад додирне моје срце, додирнуће и Ваше. Ова предивна музика омогућава ми да свету донесем весеље и радост живота. Све је допуштено на мојим концертима: смејање, плакање, плес, певање. Емоције су тајна мог успеха.”

 

Концерти Andre Rieuа представљају ватромет емоција. На око 100 концерата годишње Риеу пружа савршену забаву са светски познатим, романтичним и емотивним мелодијама, као и бројним изненађењима, хумором и врхунским међународним солистима. Заједно са његовим 60-чланим Јохан Штраус оркестром, највец́им приватним оркестром на свету, харизматични Холанђанин вец́ више од 30 година обилази свет.

 

У септембру је Andre Rieu World Tour 2018 боравио у САД и Канади, у октобру у Аргентини, у новембру у Аустралији а у децембру ће бити у Великој Британији. Да би се омогућило да огромна продукција ефикасно путује између континената, чудесни костими, инструменти и сценске структура постоје у четири копије. Преко 40 милиона ЦД-ова и ДВД-ова, 30 позиција број 1 и 500 платинских награда, чине Андре Риеу правим “маестром маса”, како га је назвао Нењ Yоек Тимес. Прегледи његових YоуТубе видео снимака прелазе милијарду приказа до сада. Више од 3,4 милиона обожавалаца прати Краља Валцера на фесјбуку.

 

У јулу 2018. Andre Rieu је одржао своје фантастичне годишње концерте на отвореном у свом родном граду Мастрихту у Холандији. По први пут, више од 150.000 фанова из преко 80 земаља придружило се спектакуларним концертима на Вријтхофу током 13 вечери.

 

Andre Rieu ожењен више од 40 година и живи са својом женом Marjorie у романтичном замку из 1452. године у свом родном граду Мастрихту у Холандији. Имају два сина и пет унука.

 

Andre Rieu и његов Јохан Штраус оркестар поново су у Београду 2019. године.

 

Уживајте у фантастичној мешавини валцера, филмске музике, мјузикла, опера и хитова. Купите најбоље улазницеза незаборавно вече и доживите Andre Rieu – live.

 

Извор: Кућа добрих вести/tiketklub.com


Последњи пут измењено недеља, 10 фебруар 2019 11:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија