A+ A A-

Церар и Шурбек гости српских олимпијаца

Оцените овај чланак
(0 гласова)

rankozeravicaБЕОГРАД - Дружење носилаца националних признања „Да се не заборави“ одржаће се у петак 2. октобра у 13,30 часова у хотелу „Нови Сад“ у Новом Саду.


 Како је обавестила на конференцији за медије у Спортском савезу Србије  Љиљана Станојевић - Марковић, директор ове манифестације, један од оснивача и идејни творац  Удружења носиоца националних признања,  велику помоћ у организацији овог дружења пружили су џудисти – носиоци националног признања и олимпјици на челу са Јованом Пејчићем.
- Трудимо се да на оваквим дружењима увек позовемо и некадашње велике асове  и овог пута специјални гости биће нам испред ОК Словеније Миросав Церар и испред ОК Хрватске Драгутин Шурбек – истакла је Љиљана Станојевић – Марковић прослављена кошаркашица.- Веома драг гост биће нам глумац Мима Караџић, велики заљубљеник у спорт и пријатељ многих наших чланова, садашњих и бивших олимпијаца. Посебно се захваљујемо директору Ласте Велибору Совровићу који нам је обезбедио аутобус за превоз, а кренућемо у петак у 11,30 са паркинга иза хотела „Континентал“ и „Сава центра“ у Београду.
Удружење носиоца националних признања наградиће плакетом и нај –олимпијца и члана Ранка Жеравицу прослављеног кошаркашког стручњака. Он је трећи добитник, прва двојица су били Светозар Глигорић и Фрањо Михалић. Једнократну стипендију и признање за најмлађег олимпијца добиће златна у теквондоу са ОИ у Лондону Милица Мандић, Посебна плакета за оснивање и допринос у раду удружења припашће Љиљани Станојевић – Марковић, док ће се Иванки Шуприновић, прослављеној рукометашици уручити, као помоћ, ваучер за лечење у бањи.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 30 октобар 2012 16:31
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани