Кућа Добрих Вести

Login

Нова друштвена игра Николе Ђуричка за децу: Атлетика

Оцените овај чланак
(1 Глас)

atletikaaaa454545Друштвена игра Фудбал прошле године је доживела велики успех и за кратко време освојила срца свих малишана, а њен аутор Никола Ђуричко одлучио је да поново обрадује децу.

Нова друштвена игра носи назив Атлетика и намењена је деци старијој од пет година, а у њој може уживати чак осам играча.

 

Замишљена је тако да се малишани на лак и забаван начин упознају с основним атлетским дисциплинама и њиховим правилима: скок увис, скок удаљ, бацање диска, трка на 100 м и трка на 400 м (петобој).

 

Комплет садржи атлетску стазу, терене за бацање диска, скок увис и скок удаљ, пречку, пионе и коцкице, као и књижицу с правилима игре, написану уз карактеристичан хумор Николе Ђуричка.

 

Циљ игре пре свега јесте популаризација краљице спортова међу нашим најмлађима, а тиме и промовисање спорта, олимпијског духа и здравог живота.

 

Аутора ове невероватне игре знамо као глумца и редитеља са више од четрдесет филмова, позоришних представа и телевизијских емисија.

 

Поред занимљивих друштвених игара које је осмислио, Ђуричко се недавно остварио и у улози писца. За збирку забавних кратких прича Догодовштине једног Џонија освојио је Награду за најбољу књигу у области дечје књижевности на Међународном сајму књига у Новом Саду.

 

Ову духовиту књижицу, као и нову друштвену игру Атлетика за забаву целе породице, потражите у Вулканчићу.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 19 септембар 2019 12:53

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија