Кућа Добрих Вести

Login

Успех за Србију – Јелена Гавриловић најбољи синхронизовани глас Елзе

Оцените овај чланак
(3 гласова)

gavrilovickaУочи доделе Оскара, за песму која је номинована за Оскара, глумица Јелена Гавриловић поново је уврштена међу најбоље гласове за лик Елзе, овога пута у другом делу хит анимираног филма “Залеђено краљевство 2” (Фрозен 2). Ово представља велики успех за Србију и српску синхронизацију.

 

Дизни је уврстио Јелену у избор најбољих гласова на више језика и објавио заједнички спот на свом званичном You Tube каналу.

 

Анимирани филм “Залеђено краљевство 2” је овога пута синхронизован на 47 језика, а Јелена се нашла по други пут међу најбољим синхронизацијама. И први пут, пре 6 година, је такође уврштена међу најбоље гласове Елзе глобално.

 

Овај филм ће закључно са суботом, 14. децембром, у нашој земљи погледати 150.000. гледалац. Анимирани филм “Фрозен 2” приближава се милијарди долара прихода широм света и одговара на питање зашто је Елза рођена са чаробним моћима. Дистрибутер за Србију је Тарамунт Филм.

 

Трејлер можете погледати у наставку:

 

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 21 децембар 2019 21:49

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија